top of page

OVER TINUS

Mijn naam is Tinus Juurlink en ik geloof in autonomie en zelf je eigen koers bepalen, dat is voor mij persoonlijk leiderschap. Om zo je talent en potentieel optimaal te benutten. Op jouw eigen unieke manier! 

Na jaren met plezier te hebben gewerkt als leidinggevende, coach en projectleider, ben ik voor mezelf gestart met TinusTransform. Ik begeleid medewerkers, teams en organisaties in een veranderproces-ontwikkelvraagstuk.  Als leidinggevende heb ik, binnen diverse functies, veel met teams mogen samenwerken en ervaren wat verandering teweeg kan brengen. Veelal een net samengesteld nieuw team of tijdens een reorganisatie. Hier zag ik weerstand, onveiligheid, cultuur verschillen en hardnekkige patronen die geregeld in de bovenstroom tot uiting kwamen. Daar waar de crux zat, was meestal in de onderstroom.

De dynamiek in een team en organisatie heeft mij altijd erg geïnteresseerd, wat maakt dat mensen wel of juist niet bewegen, hoe verloopt communicatie, staan alle neuzen dezelfde kant op, is er zelfregie, werken we met plezier?

Mijn overtuiging is dat als je vanuit je kernkwaliteiten jezelf en de ander tegemoet treedt, er een gedegen basis is om een duurzame relatie te laten ontstaan. Je bent in staat om kritisch naar jezelf te kijken met mildheid, de grenzen van je comfortzone op te zoeken, je verantwoordelijkheid te nemen en een volgende stap te zetten in je gedrag en communicatie ten opzichte van jezelf en je omgeving. Dat is de basis voor persoonlijk leiderschap, een krachtig team en een duurzame organisatie.

Mijn drive is om medewerkers, teams en organisaties te begeleiden in dit proces om samen belemmeringen te doorbreken, dit te verkennen en de volgende stap in persoonlijke en professionele ontwikkeling te zetten.

Ik werk vanuit de volgende uitgangspunten:

Vertrouwen: werken vanuit veiligheid  en verbinding, met de nodige humor. Vertrouwen is de basis voor verdere ontwikkeling, juist als het lastiger wordt en dingen anders gaan dan je had verwacht.

Waarderend: uitgaan van wat er al is, uitgaan van het positieve.

Duurzaam leiderschap: vanuit zelfinzicht, eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen.

Beweging: door mensen ervaringsgericht op een leuke, inspirerende manier echt te raken en in beweging te brengen.

Daar waar additionele expertise nodig is om het resultaat van de ontwikkelvraag te borgen, werk ik samen met professionals uit mijn netwerk.

Wil je meer weten, neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Over Tinus: Over mij
bottom of page