WAT ANDEREN ZEGGEN

Tinus heb ik leren kennen als een deskundige professional, die in staat is door haar oprechte interesse en kennis aansluiting te vinden bij opdrachtgevers en medewerkers. Zij weet teams aan zich te binden. Ik heb een keer deel mogen nemen aan een teamsessie waarvoor ik een deel voor mijn rekening heb genomen. Ik zag gedreven medewerkers die vol aandacht met Tinus aan de slag waren. Een aantal kwaliteiten: Oprecht, gedreven, empathisch, mensgericht, constructief.

Rachaël de Kroon

Kroon Human Coaching

Ik heb bij Tinus een individueel coachingstraject gevolgd. Ik voelde mij geheel gehoord en gezien. Tinus werkt op een menswaardige finetunende wijze en maakt gebruik van diverse methodieken, waardoor ik naar mijn kern wist te komen. Een absolute eye-opener en ik heb tools aangereikt gekregen waarvan ik nog steeds profijt heb. Het voelde als een thuiskomertje. Bedankt Tinus!

Natascha Nieuwlaat

Tinus heb ik leren kennen als een enthousiaste, creatieve, bevlogen en daadkrachtige teamtrainer. Haar kwaliteit is dat ze veiligheid biedt in de groep waarin alles er mag zijn. Ze ziet en hoort iedere mens en is oordeelloos waardoor datgene waar het echt om draait zichtbaar wordt en in beweging kan komen. Haar grondhouding is oprecht en integer en ze is ook gewoon een heel leuk mens. 

Aike Neuteboom-Borghuis

Stroom 8

 

Ik ken Tinus als een zeer waardevol en loyaal mens. Iemand die goed meedenkt in de situatie die er op dat moment speelt. Zij is in staat om het totale plaatje te blijven zien. Zij kan met haar scherpe analyse de vinger op de juiste plek leggen waar de kern van een knelpunt zit. Na een gesprek met Tinus heb ik altijd weer stof tot nadenken. Zij prikkelt mij om zelf daarover verder na te denken.

Nicole Hanselman
 

Ik heb verschillende keren met Tinus samen gewerkt, zij was weliswaar mijn opdrachtgever, maar het was met recht een samenwerking. Altijd heel veel lol en heel hard lachen, maar ondertussen met een enorme focus doen wat er gedaan moet worden. Tinus inspireert en daagt uit en zo wordt het beste gerealiseerd. Ook onder tijdsdruk èn met plezier. Voor mij is Tinus een heel fijn persoon om voor en mee te werken. Ze is veeleisend naar zichzelf en naar een ander, maar altijd op een prettige manier. Ze haalt het beste in me naar boven. En niet onbelangrijk: ik word dus altijd vrolijk van Tinus.

Astrid Janse

Bureau Janse